Foto's - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Arjen Kamphuis - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Arjen Kamphuis - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Arjen Kamphuis

Blijf op de hoogte en volg Arjen

12 September 2011 | Suriname, Paramaribo

Hallo iedereen,

Ik heb ondertussen de foto's online gezet. Het heeft eventjes geduurt, maar dan heb je ook wat.

Ik heb ervoor gekozen om de foto's op Hyves te plaatsen. Deze kun je vinden via de onderstaande link.

De foto's die ik tijdens mijn stage heb gemaakt, komen er vanavond op.
Kunnen jullie deze ook aanschouwen.

Met vriendelijke groetjes,
Arjen Kamphuis

• 12 September 2011 - 14:28

Ingrid:

Hoi Arjen,

Wat een prachtige foto's. Heb je ook een foto van je huisje en van je werk?

Hoe gaat het daar anders? Heb je het een beetje naar je zin?

Groetjes vanuit een koud en winderig zuidlaren

• 14 September 2011 - 16:06

Karin :

Hey Arjen,

Mooie foto's hoor! Krijgen we een beetje een indruk van Suriname.

Hier verder alles goed.
    Opa en oma zijn nu een weekje op vakantie.

Groet'n uut Noordbrouk.

• 18 September 2011 - 17:25

Liny En Willie:

Erg leuke foto's.

Hoe gaat het? Ben je al aan Suriname gewend met alles wat erbij hoort?
    En je stage gaat dat ook naar je zin?

Groeten, uit Noordbroek

• 28 September 2011 - 17:01

Riekert:

Hee Arjen wat is het stil ben je zo druk?
    groeten Riekert en Anneke

• 29 September 2011 - 14:09

Arjen Kamphuis:

Hallo iedereen,

Het is inderdaad al een tijdje stil aan deze kant. Dit komt doordat ik weinig tot geen tijd meer over heb, om aan mijn blog te werken. Dat heeft allemaal te maken met mijn stage verslag en bezoek van mijn kameraad (Corneille), die voor vier weken vakantie komt vieren. Ik ben momenteel nog druk bezig met het maken van mijn stageverslag, die gelukkig bijna klaar is. En buiten mijn stage om, ben ik veel op pad met Corneille, om de omgeving te verkennen, en van het land te genieten. Dus helaas nu nog even geen berichten. Maar komt wel weer, alle leuke gebeurtenissen worden wel genoteerd.

Groetjes Arjen

• 18 Oktober 2011 - 19:03

Yvonne:

Hey arjen, wanneer komen er nieuwe verhalen? Vooral van miami, ben weel benieuwd :D

• 20 Oktober 2011 - 00:52

Arjen Kamphuis:

Hey Yvonne,

Rustig maar zuster.
    Er staan weer een paar verhalen op.
    Lees ze

Groetjes Arjen

Verslag uit: Suriname, Paramaribo

Arjen

Hartelijk welkom op mijn blog. Het was eventjes stil. Maar ben weer druk aan het typen geslagen. Alle spannende en bijzondere activiteiten staan allemaal genoteerd. Dus jullie hoeven niets te missen, van mijn avontuur in Suriname. Veel lees plezier en tot ergens in februari. Groetjes Arjen

Actief sinds 21 Aug. 2011